چرا فناوری تلویزیون های سه بعدی مورد پذیرش عمومی قرار نگرفت؟
تقریبا همه ما یادمان هست که سینما سه بعدی های شهربازی ها تا چقدر مهیج و دوست داشتنی بودند و حتی جذاب تر هم می شدند وقتی سایر امکانات برای طبیعی کردن فیلم دست به دست هم می دادند و در نهایت یک خیال واقعی را رقم می زدند . اما این خیال در ابتدا که به خانه هایمان آمد موفق بود اما بعدها به معنای واقعی کلمه پیوست و برای همیشه در خیال ها دفن شد .
لی چرا این فناوری دوست داشتنی به زودی تبدیل به یک شکست شد ؟ فناوری سه بعدی هرگز در صنعت ساخت تلویزیون بهصورت جهانی مورد استقبال واقع نشد و همچنین در میان مصرفکنندگان دیگر هنگام خرید تلویزیون یکی از فاکتورهای اصلی برای انتخاب محسوب نمی شد. این تلویزیونها در اولویت خرید قرار نداشتند و حتی بعد از خرید نیز مقدار استفاده از قابلیت سه بعدی چندان زیاد نبود .
فیلیپس اعلام کرد که تمامی تلویزیون های 2016 به بعد این برند در زمینه 3D متوقف شده و این کمپانی دیگر تلویزیون 3D تولید نخواهد کرد .
نه تنها فیلیپس بلکه همه کمپانی های سازنده کم کم این خبر را منتشر می کردند . سامسونگ ، ال جی ، سونی و . همه و همه تولید تلویزیون ها سه بعدی را متوقف کردند .
در نهایت باید ذکر کنیم که فناوری سه بعدی اگرچه دلایل زیادی برای باقی ماندن داشت ولی هنوز به طور مشخص و قطع نمی توان درباره علل توقف تولید آن اظهار نظر کرد . به نظر می رسد که کمپانی های سازنده قصد ارائه دلیل اصلی را ندارند و تمام تمرکزشان را بر روی پیشبرد اهداف این فناوری گذاشته اند. اگرچه این فناوری از دنیای تلویزیون ها رخت بست اما هنوز دنباله ای دور و درازش آدم ها را ترغیب به بازگشت دوباره آن می کند .
پس هنوز هم امید است با پیشرفت هرچه بیشتر تکنولوژی فناوری سه بعدی باز هم وارد بازار تلویزیون ها بشود چراکه این تجربه آن قدر هیجان انگیز و جذاب هست که هرکسی را به راحتی برای امتحان آن تحریک کند .
درباره این سایت